Franšizna skupina SIMIČ & PARTNERJIFranšizna skupina SIMIČ & PARTNERJI

Franšizna skupina SIMIČ & PARTNERJI
Več kot 3 mio prometaFranšizna skupina SIMIČ & PARTNERJI
Več kot 700 strankFranšizna skupina SIMIČ & PARTNERJI
Več kot 50 zaposlenih


V Skupini SIMIČ & PARTNERJI d.o.o. smo se leta 2004 odločili, da po 15-tih letih opravljanja računovodskih storitev in pridobivanja izkušenj ter zaradi vse večjega povpraševanja strank po računovodskih storitvah na področju celotne Slovenije, ustanovimo lastno franšizno skupino za področje računovodskih storitev.Trenutno je v franšizno skupino vključenih šestnajst družb in to:


Franšizna skupina SIMIČ & PARTNERJI

V celotni franšizni skupini je na petnajstih lokacijah zaposlenih več kot 50 ljudi, ki trenutno skrbi za več kot 700 strank različnih dejavnosti (d.d., d.o.o., osebne družbe, s.p., društva, zavodi, občine in drugi državni organi). Po vstopu Slovenije v EU se je povečalo tudi povpraševanje po računovodskih storitvah s strani tujih podjetij. V franšizni skupini lahko tem strankam ponudimo storitve v tujih jezikih in to v angleškem, nemškem, italijanskem, makedonskem, hrvaškem in srbskem jeziku.


Franšizna skupina je odprta za nove člane in to za tista območja v Sloveniji, na katerih še nimamo svojega člana. Naš prvotni cilj je bil, da bi v franšizno skupino vključili približno 10 računovodskih servisov. Toda, ker smo to število že dosegli v začetku leta 2007 in ker med računovodskimi servisi še zmeraj obstaja povpraševanje po vključitvi v našo franšizno skupino, smo se odločili za nadaljnjo širitev franšizne skupine. To pomeni, da se v franšizno skupino lahko vključijo, ob upoštevanju predhodno navedenih omejitev, še novi člani.

Člani franšizne skupine bodo deležni predvsem:


  • organizacijske pomoči pri poslovanju,
  • ustreznega izobraževanja za potrebe opravljanja računovodskih storitev,
  • nadaljnjega razvijanja sistema dela v računovodskem servisu,
  • informiranja o spremembah zakonodaje za potrebe računovodskih storitev,
  • skupnega nastopa na slovenskem tržišču ter
  • vključevanja v mednarodne povezave.


Skupina SIMIČ & PARTNERJI in s tem celotna franšizna skupina je vključena v mednarodno skupino samostojnih svetovalnih, računovodskih in odvetniških družb GENEVA GROUP INTERNATIONAL, ki ima sedež v Švici. Na ta način nam je omogočeno sodelovanje s člani te skupine po celem svetu.

V franšizni Skupini bomo poskušali v naslednjih letih vsem našim strankam zagotoviti enako kvaliteto storitev, kar pa bo možno le z nenehnim izobraževanjem in prilagajanjem k spremembam zakonodaje ter v sodelovanju s priznanimi zunanjimi strokovnjaki. Le z združevanjem in izmenjavo mnenj lahko našim strankam ponudimo kvalitetne računovodske storitve.


V franšizno Skupino SIMIČ & PARTNERJI lahko vstopi računovodski servis, ki je pripravljen sprejeti pogoje, veljavne v franšizni Skupini SIMIČ & PARTNERJI.


Vaše povpraševanje lahko posredujete na info@simic-partnerji.si  ali nam sporočilo pošljete preko kotnatknega obrazca.


Franšizna skupina je odprta za nove člane in to za tista območja v Sloveniji, na katerih še nimamo svojega člana. Naše vodilo je, da se na posameznih območjih franšiza podeli le enemu računovodskemu servisu. Izjema sta le Ljubljana in Maribor, kjer bomo, predvsem zaradi velikega števila strank, sklenili več franšiznih pogodb.

Pridružite se nam tudi vi!

Za več informacij nas pokličite na ali izpolnite spodnji obrazec

 

ime in priimek: *

Podjetje: *

Telefon: *
Email: *
 
Zanimam se za:
Sporočilo:
 
 Polja označena z * so obvezna


mag.
IVAN SIMIČ
 9.leto zapored
najuglednejši
davčni strokovnjak

Najuglednejši davčni strokovnjak
Jugovzhodne in Srednje Evrope
leta 2013

Reformator
leta 2013 v Srbiji
Več kot 3 mio prometa
Več kot 700 strank
Več kot 50 zaposlenihPRIDRUŽITE SE NAM TUDI VI

Vse pravice pridržane © Simič & partnerji 2015